top of page

Våra tjänster

Jimotec erbjuder effektiva lösningar för att framställa just din produkt med en driftsäker och kostnadseffektiv produktionsprocess.

Produktionsanpassning

Baserat på era egna konstruktionsritningar kan vi på Jimotec komma med förslag på små justeringar och optimeringar som kan ge er en mer lönsam och smidig produktion. Vi hjälper er att hitta rätt produktionsteknik som gör era produkter billigare att tillverka, utnyttjar råmaterialet optimalt och undviker behov av specialverktyg. Jimotec kan även ta fram dokumentation för att säkra en stabil tillverkningsprocess över tid.

Plåt och Svets

Plåtbearbetning är en kallformningsmetod som omfattar bland annat bockning, pressning och rundbockning. Idag används ofta robotteknik för att få en effektiv produktion, något vi på Jimotec gärna använder oss av.

Jimotec erbjuder även Mig-, Mag-, Tig- och lasersvetsning för alla sorters stål.

Skärande bearbetning

På Jimotec använder vi CAD/CAM-system för att snabbt kunna ta fram den bästa strategin för att producera dina delar med hög precision till konkurrenskraftigt pris. Vi har möjlighet att erbjuda våra kunder ett flertal olika metoder för skärande bearbetning. Till vår hjälp har vi allt från enkla maskiner till avancerade robotmaskiner med automatiska processer. Med moderna metoder kan vi nu både snabbt och med exakthet skära fram komponenterna enligt era önskemål.

Ytbehandling

Oavsett vilken finish ni vill ha på er färdiga produkt kan Jimotec stå till tjänst. Vi kan erbjuda de flesta ytbehandlingar på metaller såsom anodisering, elpolering, pulverlackering och förzinkning. Tack vare vårt samarbete med många ytbehandlare kan vi alltid hitta en lösning.

Montering

Behöver ni hjälp att montera er produkt kan Jimotec hjälpa er med det. Vi kan montera både små och stora serier, oavsett komplexitet, enligt era önskemål.

Slutkontroll

Vi på Jimotec vill att ni ska känna er trygga i att produkterna ni producerar hos oss håller rätt kvalitet och standard. Vi använder oss av beprövad mätteknik och följer strikt etablerade standarder för att er produkt ska upprätthålla god kvalitet.

bottom of page