top of page

Navet
Hubben
Din mittpunkt

Vi värdesätter vår historia lika mycket som vi värdesätter vår framtid med er. 

Historia 

År 1984 slog Torbjörn Karlsson med sin far upp portarna till deras första fabrik i Sverige där ändamålet var att utföra arbete inom plåt och svets, några år senare öppnades  ytterligare en fabrik med inriktning mot skärande bearbetning där tillverkades från råämne till färdig produkt.

 

30 år har gått sedan dess och vid försäljningen av den senaste fabriken 2017 föddes idén till en ny inriktning, en inriktning som kom att grena sig i Torbjörns kompetenta erfarenhet inom produktionsteknik men även inslag av smart produktion. Där vi skulle vara ett nav i uppdraget att hjälpa kunder att upprätta kvalitetssäkra produktionsprocesser men även hitta lösningar som på olika sätt kan effektivisera produktionskedjan till färdig produkt.

 

Det navet blev Jimotec.

Jimotec erbjuder produkter och tjänster inom produktionsteknik. Där vi underlättar för våra kunder att på ett enkelt och förståligt sätt tillverka deras produkter för rätt pris, kvalité och till rätt leverans

Affärsidé

Karriär

Just nu har vi inga lediga tjänster, men har du egenskaper som vi ännu inte vet att vi saknar är du välkommen att skicka in en spontan ansökan.

 

Hos Jimotec är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med positiva, driftiga människor som delar vår passion för produktion. Har du kunskaper som du tror intresserar oss – hör av dig till info@jimotec.com.


Vi ser fram emot att höra från dig!

bottom of page