top of page

Key Shoot 

Solid Edge  

Våra

Tjänster

Vårt uppdrag är att hitta dem bästa lösningarna för att effektivisera och driftsäkra produktionsprocessen för just din produkt eller förfrågan. 

Konstruktion

Vi jobbar i 3D CAD och har gedigen erfarenhet av konstruktion av legoprodukter, generellt från enkla till komplexa produkter. Detaljer i andra material såsom trä eller polymer kan inkluderas i konstruktionsritningar och vår ritning tjänar som under till underleverantören. 

Rendering 

Genom Key Shoot kan vi göra en exakt kopia av din produkt och placera den i en verklig miljö. Detta ger en uppfattning kring hurdan just er produkt skulle se ut och passa i framtiden. Vi ger er underlaget att kunna införliva produkten i just ert sammanhang. 

Skärande bearbetning

Jimotec använder CAD/CAM-teknik för att snabbt uppnå komplexa former med hög precision. För att vi ska kunna ge dig den bästa strategin för att producera dina delar och kunna ge dig den bästa bearbetningtjänsten använder vi ett CAD/CAM-system. 

Inom metallbearbetning används maskiner med automatiska processer vilket gör maskinerna alltmer avancerade. Med modern fräsning kan man både snabbt och med exakthet skära fram komponenterna.

Jimotec kan erbjuda bearbetning från marknadens flesta metoder och våra partners är specialiserade på respektive metod. Vi kan genom detta ge ett bredare sortiment inom skärande bearbetning. 

Konstruktion
Rendering
Skärande bearbetning

Solid Edge 

3D CAD 

Plåt och Svets

Sylcom 

Mätprotokoll

Plåt och Svets

Plåtbearbetning kan utföras med metoder som bockning, pressning och rundbockning. Plåtbearbeningen är en kallformningsmetod. Idag används robotteknik för att få en effektiv produktion.

Vid laserskärning bearbetas material som är metaller men även trä, plaster, tyg och papper med mera. Vid glas och sten är man hänvisad till vattenskärning.

Jimotec erbjuder även Mag-och Tig svetsning vid svetsning av aluminium och rostfritt stål.  

Montering

Jimotec kan hjälpa er att mekaniskt montera eller sammansätta er produkt. I vår verkstadsindustri kan vi serietillverka stora och små komplexa produkter på er begäran. 

Slutkontroll

Jimotec vill att ni ska känna trygghet i att produkterna ni förmedlar erhåller rätt kvalitet och standard. 

Vi använder oss av trovärdig mätteknik och följer strikt standarder för att er produkt ska upprätthålla god kvalité. 

Montering
Slutkontroll

Växel +4631 84 44 00

 

Info@jimotec.com

 

Jimotec AB

Maskingatan 2

44240 Kungälv, Sverige 

Följ oss på

  • LinkedIn

© 2021 by SandraBe. Proudly created with Wix.com

bottom of page