top of page

Key Shoot 

Solid Edge  

Våra

Tjänster

Jimotec erbjuder effektiva lösningar för att framställa just din produkt med en driftsäker och kostnadseffektiv produktionsprocess.

Produktionsanpassning

Baserat på era egna konstruktionsritningar kan vi på Jimotec komma med förslag på små justeringar och optimeringar som kan ge er en mer lönsam och smidig produktion. Vi hjälper er att hitta rätt produktionsteknik som gör era produkter billigare att tillverka, utnyttjar råmaterialet optimalt och undviker behov av specialverktyg. Jimotec kan även ta fram dokumentation för att säkra en stabil tillverkningsprocess över tid.

Ytbehandling

Oavsett vilken finish ni vill ha på er färdiga produkt kan Jimotec stå till tjänst. Vi kan erbjuda de flesta ytbehandlingar på metaller såsom anodisering, elpolering, pulverlackering och förzinkning. Tack vare vårt samarbete med många ytbehandlare kan vi alltid hitta en lösning.

Skärande bearbetning

På Jimotec använder vi CAD/CAM-system för att snabbt kunna ta fram den bästa strategin för att producera dina delar med hög precision till konkurrenskraftigt pris. Vi har möjlighet att erbjuda våra kunder ett flertal olika metoder för skärande bearbetning. Till vår hjälp har vi allt från enkla maskiner till avancerade robotmaskiner med automatiska processer. Med moderna metoder kan vi nu både snabbt och med exakthet skära fram komponenterna enligt era önskemål.

Konstruktion
Rendering
Skärande bearbetning

Solid Edge 

3D CAD 

Plåt och Svets

Sylcom 

Mätprotokoll

Plåt och Svets

Plåtbearbetning är en kallformningsmetod som omfattar bland annat bockning, pressning och rundbockning. Idag används ofta robotteknik för att få en effektiv produktion, något vi på Jimotec gärna använder oss av.

Jimotec erbjuder även Mig-, Mag-, Tig- och lasersvetsning för alla sorters stål.

Montering

Behöver ni hjälp att montera er produkt kan Jimotec hjälpa er med det. Vi kan montera både små och stora serier, oavsett komplexitet, enligt era önskemål.

Slutkontroll

Vi på Jimotec vill att ni ska känna er trygga i att produkterna ni producerar hos oss håller rätt kvalitet och standard. Vi använder oss av beprövad mätteknik och följer strikt etablerade standarder för att er produkt ska upprätthålla god kvalitet.

Montering
Slutkontroll

Växel +4631 84 44 00

 

Info@jimotec.com

 

Jimotec AB

Maskingatan 2

44240 Kungälv, Sverige 

Följ oss på

  • LinkedIn

© 2021 by SandraBe. Proudly created with Wix.com

bottom of page