top of page

VD-assistent / tekniker till ett spännande tillväxtbolag. 

 

 

Jimotec är länken mellan konstruktion och produktion för metallprodukter. 

 

Vi på Jimotec vill skapa enkelhet för våra kunder genom att säkerställa att de får produkter med rätt kvalitet, leveranstid och pris. Det innebär att vi söker efter bästa produktionssättet och att vi får saker gjorda. Vår filosofi är att det skall vara trevligt att samarbeta i team med medarbetare, kunder och leverantörer. Vår affärsmässighet baseras på tillit och pålitlighet. Vi håller vad vi lovar och vi tar ansvar. 

 

Jimotec har ingen egen produktion utan arbetar med samarbetspartner som vi har avtal med, framför allt från Portugal.

 

 

Dina arbetsuppgifter

 

I din roll är du länken mellan produktutveckling, produktion och marknad. Du jobbar med artikelregistrering och parametersättning av artiklar samt bygger produktstrukturer för vår produktion. Du kommer också att vara en nyckelperson i vår nya process för ändringshantering. De system som du framför allt kommer att jobba med är vårt affärssystem Monitor. I din roll har du stort inflytande på hur vi håller utlovad kvalitet och leveranssäkerhet och du bör ha förståelse för modern produktion, vara nyfiken och kvalitetsmedveten.

 

Du kommer få jobba med framtagning och uppföljning av offerter samt leveransbevakning, hålla i ordergenomgångar och skicka orderbekräftelser till kund. Du kommer vara processägare för beredningar och hålla löpande kontakt med leverantörer gällande förfrågningar, pris och leveranstider. Du kommer vara ansvarig för vår logistik, allt från beställning till bevakning av att godset kommer fram i rätt tid.

Du är med andra ord med i hela kedjan från offert till leverans.

 

Som assistent kommer du även att få ta hand om den dagliga verksamheten när vår VD inte är på plats.

 

 

Personliga egenskaper

 

Vi söker en person som är drivande, strukturerad och noggrann. Du har god datorvana med intresse för digitalisering. Du har ett sinne för ordning och reda samt förmåga att prioritera. Vidare ser vi gärna att du har ett positivt synsätt samt lätt för att samarbeta och kommunicera då du kommer att ha många kontaktytor.

 

Du har erfarenhet av ett administrativt och/eller serviceinriktat arbete och det är även meriterande med kunskap inom produktion och CAD. Bra kunskaper i engelska, både tal och skrift, är ett måste eftersom vi har många internationella kontakter. B-körkort krävs.

Information om tjänsten

 

Start:               Enligt överenskommelse

Omfattning:   Heltid

Plats:               Kungälv

Arbetstid:       Dagtid

Lön:                 Enligt överenskommelse

 

 

Kontaktinformation

 

Torbjörn Karlsson

070-6183146

torbjorn.karlsson@jimotec.com

bottom of page